• 0 Proizvoda 0,00
    Nemate artikala u korpi
5041
5020
4797
3989

Pegle sa obrtnim valjkom

Saznaj više

Pegle sa obrtnim valjkom su inovativno rešenje u svetu peglanja. Ovaj moderni uređaj omogućava efikasno i brzo peglanje odeće, čime štedi dragoceno vreme i trud korisnika. Osnovna karakteristika je rotirajući valjak koji omogućava ravnomerno i glatko peglanje svih vrsta tkanina. Zahvaljujući ovoj tehnologiji, eliminisani su nepotrebni nabori na odeći, te je ona tako besprekorno ispeglana. Dodatne funkcije kao što su regulacija temperature, pare i različiti programi za različite tkanine su veliki plus koji vam može pomoći da se opredelite bas za njih. Ergonomski dizajn i laganost rukovanja čine ovu peglu pogodnom za sve korisnike. Ukratko, ovi kućni aparati su idealan alat za one koji žele brzo i efikasno peglanje odeće. Ušteda vremena i truda uz besprekornu glatkoću tkanina čine ih nezamenljivim u svakodnevnom kućnom održavanju odeće.

Prikazano 1 do 2 od ukupno 2 (1 stranica)

MIELE B 995 D
PEGLA

204.999,00
ROLLMAN MP 8015 E valjak
PEGLA

134.999,00

Prikazano 1 do 2 od ukupno 2 (1 stranica)

Peglaj sedeći uz valjke za peglanje

Da li si spreman za peglanje na potpuno novi način? U svetu brzine i praktičnosti, tehnologija stalno ide napred pa se menjaju i svakodnevne obaveze kao što je peglanje.

Tradicionalno peglanje može potrajati. Ali s valjcima za peglanje, dovoljan je jedan jednostavan potez i tvoja odeća, posteljina ili zavesa će biti besprekorno ispeglana. Ove izuzetne mašine su projektovane da bez napora rukuju većim komadima veša i garderobe i to munjevitom brzinom. U osnovi koriste toplotu i pritisak kako bi ispravili naborane tkanine, ali to rade mnogo brže i efikasnije od klasičnih pegli.

Udobno smešten u sedećem položaju, sada možeš ispeglati i do 10 stvari u minuti. Brzo i lako, jer bukvalno pegla veš umesto tebe. Sedi, opusti se i uživaj u umetnosti peglanja.

Za profesionalno peglanje ili peglanje kod kuće

Značajno veća brzina peglanja u odnosu na ručnu peglu, čini ove fenomenalne uređaje idealnim za porodice sa decom, u modnoj industriji, kao i za perionice, restorane i hotele kojima je potrebna velika količina opeglanog veša svakoga dana.

Ono što ih čini posebnim je jednostavnost upotrebe pa nema potrebe za dugim čekanjem da se pegla zagreje. Samo provučeš valjak preko tkanine i ona postaje glatka i savršeno ispeglana. Bez napora, bez potrebe za postavljanjem temperature i bez brige oko oštećenja tkanine. Mogu se koristiti na gotovo svim vrstama tkanina, od svilenih bluza do debelih jakni, lana ili sintetike - obaviće posao besprekorno.

Dizajnirani su tako da budu lagani i ergonomski, a kada se sklope zauzimaju jako malo prostora za skladištenje, otprilike kao podna lampa ili noćni stočić.

Bezbedni su za korišćenje, pokretljivi i lako sklopivi, a pritom brzo i lako peglaju i najzahtevnije dugačke tkanine. Uštedećeš vreme i napor i do 6 puta u odnosu na peglanje ručnom peglom.

Ne gubi vreme već istraži našu ponudu i izaberi peglu sa obrtnim valjkom po svojoj meri. Uživaj u brzom, udobnom i efikasnom peglanju sa stilom.

Filteri proizvoda