Tehnomedia

Isporuka robe


Isporuka robe kupljene preko Internet sajta


Isporuka robe preko kurirske službe a nije iz grupe bele tehnike, baštenskog nameštaja i televizora, za sve kupovine vrednosti 5000 dinara i veće, je  besplatna na teritoriji Srbije. Za iznose manje od 5000 dinara se naplaćuje po cenovniku kurirske službe.

Cenu isporuke bele tehnike, baštenskog nameštaja, televizora kao i vangabaritnih uređaja čija je vrednost veća od 15000 dinara možete pogledati odabirom grada u padajućem meni-u.


NAPOMENA:

Isporuka vangabaritnih uređaja:
- frižideri side by side - 3000 dinara
- šporeti i peći na čvrsto gorivo - 4000 dinara

Isporuka se vrši do adrese (zgrade/kuće) i podrazumeva unos u stan i raspakivanje uređaja, ne i priključivanje aparata na mrežu, skidanje blokada kod veš mašina, iznošenje starog uređaja i slično…

Uređaje do 70 kg težine unosimo u kuću ili stan bez obzira na sprat pod uslovom da postoje uslovi da se aparati bezbedno unesu ( dovoljna širina hodnika, stepeništa, ulanih vrata… )

Uređaje preko 70 kg težine gde spadaju i vangabaritni uređaji isporučujemo do ulaza u zgradu ili dvorista

Ukoliko se nalazite na teritorijama gradova gde posedujemo maloprodajne objekte, u zavisnosti od vrednosti robe i naših trenutnih mogućnosti, možete robu preuzeti u radnji u dogovoreno vreme.

Napomene:

1. Kurirska služba isporučuje robu na adresu ali je ne unosi u stambeni prostor.
2. Roba se ne isporučuje nedeljom.
3. Roba se ne isporučuje van granica Republike Srbije.

Rok isporuke:

Shodno članu 32. Zakona o zaštiti potrošača (Službeni glasnik RS, br. 62/2014), rok isporuke robe je 30 dana od dana zaključenja ugovora na daljinu. Međutim, dobra praksa naše firme je da se roba isporučuje na način "danas za sutra". Tačan rok isporuke saznaćete prilikom telefonske potvrde vaše porudžbine.

Takođe, shodno članu 32. stav 2. Zakona o zaštiti potrošača, “Tehnomedia centar” će putem e-maila ili pozivom dežurnog operatera obavestiti potrošača o dostupnosti proizvoda. Najčešći razlog za potencijalnu nemogućnost isporuke je taj što se ažuriranje podataka na stranici ne vrši u realnom vremenu već u kraćim vremenskim intervalima te bi u slučaju masovnog poručivanja određenog proizvoda podatak da isti nije dostupan za poručivanje bio prikazan tek nakon naknadnog osvežavanja stranice.

Isporuka robe kupljene u našim prodavnicama


U zavisnosti od težine i veličine robe, robu kupljenu u našim prodavnicama preuzima kupac direktno ili je "Tehnomedia centar" dovozi na adresu kupca svojim dostavnim vozilima. Za duže relacije i u specifičnim slučajevima dostave, moguć je poseban dogovor o prevozu kupljene robe.


Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati na telefon 011/44 44 999 u vremenu od 8:00 h do 20:00 h.×