• 0 Proizvoda 0,00
    Nemate artikala u korpi

Isporuka robe

Proizvodi kupljeni kod nas na Vašu adresu stižu brzo i sigurno. Tehnomedia garantuje isporuku za svaki proizvod za koji je prethodno potvrđen datum isporuke. Naša posvećena ekipa logistike radi naporno kako bi obezbedila da svaka pošiljka bude sigurna i da stigne u željenom roku. Unapredili smo naše procese isporuke kako bismo Vam pružili najbolje iskustvo. Efikasno pratimo put svakog proizvoda od našeg magacina do Vaših vrata. Sve pojedinosti o načinima isporuke pročitajte u nastavku.

Pregled uređaja

Molimo Vas da prilikom isporuke, a pre nego što date elektronski potpis pregledate uređaj.

Pročitaj više...

Isporuka robe na teritoriji Srbije

  • Isporuku robe vršimo kurirskom službom ili sopstvenim Tehnomedia vozilima.
  • Za sve porudžbine čija je vrednost 5.000 dinara i veća, isporuka robe putem kurirske službe je besplatna, osim za proizvode iz grupe bele tehnike, baštenskih alata i televizora.
  • Za sve porudžbine čija je vrednost ispod 5.000 dinara, isporuka se naplaćuje po cenovniku kurirske službe.
  • Cenu isporuke bele tehnike, baštenskog nameštaja, televizora, kao i vangabaritnih uređaja vrednosti veće od 15.000 dinara, možete videte kada ukucate naziv grada u padajućem meni-u ispod.

U vangabaritne uređaje spadaju: šporeti, peći na čvrsto gorivo, horizontalni zamrzivači od 300l i više i svi uređaji čija širina raspakovanog uređaja prelazi 60 cm.