Tehnomedia
baneri
baneri
baneri
baneri
baneri
baneri
baneri
baneri
baneri
baneri
baneri
baneri
baneri
baneri
baneri
baneri
baneri
baneri
baneri
baneri
baneri
baneri
baneri
baneri
baneri
baneri
baneri
baneri

PORODICA KAO TEMELJ POSLOVANJA


Tehnomedia centar d.o.o. osnovan je 2001. godine, kao mala prodavnica bele tehnike, audio i video opreme, a pod imenom pod kojim smo danas prepoznatljivi poslujemo od 2006. godine. Danas zauzimamo lidersku poziciju u oblasti trgovine belom tehnikom, audio i video uređajima, IT opremom, uređajima za grejanje i klimatizaciju, kao i malim kućnim aparatima.

Na samom početku, poslovanje naše firme odvijalo se u Zaječaru, šireći se postepeno. Ubrzano širenje otpočelo je 2008. godine kada u razmaku od 6 meseci firma postaje bogatija za 6 maloprodajnih objekata i to u Kladovu, Negotinu, Knjaževcu, Boljevcu, Majdanpeku i Boru. U narednom periodu akcenat poslovanja stavljen je na učvršćivanje pozicija u pomenutim gradovima i jačanje međusobnih veza i poverenja unutar kolektiva kao celine, stvarajući tako pobednički tim. Sledeće na redu je bilo strateško povezivanje timočkog regiona sa niškim 2012. godine otvaranjem prve od 4 maloprodaje u Nišu, a zatim i u Aleksincu 2013. godine. Strategija rasta, kao osnovna vizija firme, dovela je do širenja i na pomoravski region već 2014. godine gde danas firma posluje na 3 lokacije: u Jagodini, Ćupriji i Paraćinu. Još jedna važna prekretnica dolazi u 2016. godini, nova faza u ekspanziji firme i otvaranje maloprodaje u Lazarevcu, širenje na pirotski region (Pirot i Dimitrovgrad) i 2 premijum radnje u Nišu (u okviru DIS-a i Stop.Shop ritejl parka). Pomenute radnje u Nišu predstavljaju najveće izložbeno-prodajne salone tehnike na preko 700 kvadratnih metara, ujedno i najatraktivnije šoping lokacije u Nišu. Kao kruna uspeha i razvoja, Tehnomedia centar u istoj godini otvara još 4 maloprodajna objekata i to u Kraljevu, Kragujevcu, Kruševcu i Zaječaru. U narednom periodu, 2017.godine, cilj je bio usavršavanje firme i novootvorenih lokacija, zaokruženo otvaranjem još jedne prodavnice u Pirotu.

Period najvećeg rasta je usledio 2018.godine, sa otvaranjem čak 11 novih maloprodajnih objekata u 8 novih gradova: Vrnjačka banja, Smederevo, Bela Palanka, Svrljig, Beograd, Mladenovac i Požarevac. Od navedenih 11 novih lokacija, tri su otvorene u gradovima gde već postoje Tehnomedia prodavnice: Kragujevac, Kruševac i Jagodina. Nova radnja u Kragujevcu se nalazi u okviru šoping centra Kragujevac Plaza, dok je radnja u Jagodini otvorena u tržnom centru Biser. Zaključno sa 2018.godinom, Tehnomedia centar broji 35 objekata u 26 gradova i preko 200 zaposlenih. U narednom periodu naša firma nastavlja sa pozitivnim rastom u svakom pogledu. Tekuću 2019. godinu započeli smo otvaranjem još tri prodavnice u Beogradu, pa sada Tehnomedia broji 38 maloprodajnih objekata. Najnoviji član Tehnomedia porodice je specijalizovani IT shop u Zaječaru, koji sa ponosom nosi broj 39. Objekat sa najvećim izborom uređaja jeste prodavnica unutar tržnog centra “Zmaj”, na Auto-putu 18. u Zemunu. Na preko 1.500 kvadratnih metara možete pogledati sve što vam je potrebno za opremanje doma: od malih kućnih aparata do premium brendova i ekskluzivnih uređaja.

Od juna 2020. do maja 2021. Tehnomedia je bogatija za 15 novih prodavnica i to 4 u Beogradu, Prokuplju, Pančevu, Kruševcu, Čačku, Kragujevcu, Vršcu, Požegi, Leskovcu, Valjevu, Gornjem Milanovcu i u Obrenovcu. Kompanija “Tehnomedia centar" d.o.o. jubilarnu 20. godinu uspešnog rada i poslovanja obeležila je 2021. godine i dočekala je sa 55 maloprodajnih objekata. U periodu od sredine 2021. godine do novembra 2022. godine proširili smo svoje poslovanje na još 9 lokacija u: Užicu, Pančevu, Čačku, Novom Sadu, Nišu i dve prodavnice u Zemunu i Beogradu. Trenutno imamo 63 prodavnice u 37 gradova u našoj zemlji. U 2023. planiramo širenje poslovne mreže sa akcentom na Beograd i Vojvodinu.

Trenutno imamo preko 10 000 kvadrata magacinskog i 20 000 kvadratnih metara prodajnog prostora i bogat vozni park. Radili smo i na proširenju Call centra sa 30 opratera.

Više od 45 000 različitih proizvoda renomiranih proizvođača kao što su: Smeg, Liebherr, Franke, Elica, Miele, Samsung, LG, Philips, Sony, Gorenje, Bosch, Philips, Apple i mnogi drugi nalazi se u bogatoj Tehnomedia ponudi.

Tehnomedia porodica broji više od 600 članova.

Ono što našu firmu razlikuje od drugih su izuzetno ljubazni i edukovani prodavci, kao i velika posvećenost postprodajnim aktivnostima prema kupcu. Taj pristup i način rada nas odvajaju u kvalitativnom smislu od konkurencije, što je ujedno i naša najveća komparativna prednost. Pored ovih aktivnosti i načina rada, nastojimo da ispunimo 3 najbitnije stavke:

 • Širok asortiman i izbor robe prilagođen zahtevu potrošača
 • Najbolja cena i veliki izbor načina odloženog plaćanja
 • Specijalizovan i dobro obučen prodavac

Ono što firmu razlikuje od drugih je i visok nivo posvećenosti postprodajnim aktivnostima prema kupcu. Taj pristup i način rada svakodnevno sve više odvajaju firmu u kvalitetnom smislu od konkurencije. Brinemo o korisnicima i nakon izvršene kupovine putem službe za potrošače. Najveći benefit je izgradnja poverenja kod kupaca.

U cilju zauzimanja liderske pozicije na teritorijama na kojima poslujemo, naša kompanija je visoko orijentisana na kreiranja dodatnih kolektivnih vrednosti, poput:

 • kontinuirane obuke zaposlenih kroz razna predavanja, edukacije i seminare,
 • team building drženja na kojima se učvršćuju kolektivne veze,
 • tradicionalna proslava Nove godine, sa posebnom organizacijom dodele paketića za najmlađe članove Tehnomedia porodice.

Naša kompanija podjednako brine o kupcima i zaposlenima i drži do tradicije, zajendištva i dobrih odnosa, jer je Tehnomedia jedna velika porodica. Kao društveno odgovorna komapnija bavimo se i humanitarnim radom. Naš sajt tehnomedia.rs dobitnik je priznanja Top50 na jubilarnom 25. izboru najboljih online lokacija od strane PC PRESS-a. Prisutni smo i na društvenim mrežama: FacebookInstagramLinkedin, TikTok, a imamo i svoj YouTube kanalBlog. Ljubazni i obučeni prodavci, povoljne cene, brojne mogućnosti plaćanja i dobri uslovi kupovine, Tehnomediu čine drugačijom od drugih.


Podaci o firmi

 • Skraćeno poslovno ime: Tehnomedia centar doo Zaječar
 • Puno poslovno ime: Tehnomedia centar doo, Generala Gambete 44, Zaječar
 • Pravna forma: DOO - Društvo sa ograničenom odgovornošću
 • Obveznik PDV: da
 • Poreski identifikacioni broj: 104457054
 • Matični broj pravnog lica: 20168501
 • Registarski broj: 2780037616
 • Broj obveznika PDV-a: 259455246
 • Registar privrednih subjekataBD. 123306/2006 od 14.06.2006.

Podaci o sedištu


Podaci o delatnosti

 • Šifra delatnosti: 4743
 • Naziv delatnosti: Trgovina na malo audio i video opremom u specijalizovanim prodavnicama


×