• 0 Proizvoda 0,00
  Nemate artikala u korpi

Porodica kao temelj poslovanja

Tehnomedia centar d.o.o. osnovan je 2001. godine, kao mala prodavnica bele tehnike, audio i video opreme, a pod imenom pod kojim smo danas prepoznatljivi poslujemo od 2006. godine. Danas zauzimamo lidersku poziciju u oblasti trgovine belom tehnikom, audio i video uređajima, IT opremom, uređajima za grejanje i klimatizaciju, kao i malim kućnim aparatima.

Na samom početku, poslovanje naše firme odvijalo se u Zaječaru, šireći se postepeno. Ubrzano širenje otpočelo je 2008. godine kada u razmaku od 6 meseci firma postaje bogatija za 6 maloprodajnih objekata i to u Kladovu, Negotinu, Knjaževcu, Boljevcu, Majdanpeku i Boru. U narednom periodu akcenat poslovanja stavljen je na učvršćivanje pozicija u pomenutim gradovima i jačanje međusobnih veza i poverenja unutar kolektiva kao celine, stvarajući tako pobednički tim. Sledeće na redu je bilo strateško povezivanje timočkog regiona sa niškim 2012. godine otvaranjem prve od 4 maloprodaje u Nišu, a zatim i u Aleksincu 2013. godine. Strategija rasta, kao osnovna vizija firme, dovela je do širenja i na pomoravski region već 2014. godine gde danas firma posluje na 3 lokacije: u Jagodini, Ćupriji i Paraćinu. Još jedna važna prekretnica dolazi u 2016. godini, nova faza u ekspanziji firme i otvaranje maloprodaje u Lazarevcu, širenje na pirotski region (Pirot i Dimitrovgrad) i 2 premijum radnje u Nišu (u okviru DIS-a i Stop.Shop ritejl parka). Pomenute radnje u Nišu predstavljaju najveće izložbeno-prodajne salone tehnike na preko 700 kvadratnih metara, ujedno i najatraktivnije šoping lokacije u Nišu. Kao kruna uspeha i razvoja, Tehnomedia centar u istoj godini otvara još 4 maloprodajna objekata i to u Kraljevu, Kragujevcu, Kruševcu i Zaječaru. U narednom periodu, 2017.godine, cilj je bio usavršavanje firme i novootvorenih lokacija, zaokruženo otvaranjem još jedne prodavnice u Pirotu.

Period najvećeg rasta je usledio 2018.godine, sa otvaranjem čak 11 novih maloprodajnih objekata u 8 novih gradova: Vrnjačka banja, Smederevo, Bela Palanka, Svrljig, Beograd, Mladenovac i Požarevac. Od navedenih 11 novih lokacija, tri su otvorene u gradovima gde već postoje Tehnomedia prodavnice: Kragujevac, Kruševac i Jagodina. Nova radnja u Kragujevcu se nalazi u okviru šoping centra Kragujevac Plaza, dok je radnja u Jagodini otvorena u tržnom centru Biser. Zaključno sa 2018.godinom, Tehnomedia centar broji 35 objekata u 26 gradova i preko 200 zaposlenih. U narednom periodu naša firma nastavlja sa pozitivnim rastom u svakom pogledu. Tekuću 2019. godinu započeli smo otvaranjem još tri prodavnice u Beogradu, pa sada Tehnomedia broji 38 maloprodajnih objekata. Najnoviji član Tehnomedia porodice je specijalizovani IT shop u Zaječaru, koji sa ponosom nosi broj 39. Objekat sa najvećim izborom uređaja jeste prodavnica unutar tržnog centra “Zmaj”, na Auto-putu 18. u Zemunu. Na preko 1.500 kvadratnih metara možete pogledati sve što vam je potrebno za opremanje doma: od malih kućnih aparata do premium brendova i ekskluzivnih uređaja.

Od juna 2020. do maja 2021. Tehnomedia je bogatija za 15 novih prodavnica i to 4 u Beogradu, Prokuplju, Pančevu, Kruševcu, Čačku, Kragujevcu, Vršcu, Požegi, Leskovcu, Valjevu, Gornjem Milanovcu i u Obrenovcu. Kompanija “Tehnomedia centar" d.o.o. jubilarnu 20. godinu uspešnog rada i poslovanja obeležila je 2021. godine i dočekala je sa 55 maloprodajnih objekata. U periodu od sredine 2021. godine do novembra 2022. godine proširili smo svoje poslovanje na još 9 lokacija u: Užicu, Pančevu, Čačku, Novom Sadu, Nišu i dve prodavnice u Zemunu i Beogradu. Trenutno imamo 63 prodavnice u 37 gradova u našoj zemlji. U 2023. planiramo širenje poslovne mreže sa akcentom na Beograd i Vojvodinu.

Trenutno imamo preko 10 000 kvadrata magacinskog i 20 000 kvadratnih metara prodajnog prostora i bogat vozni park. Radili smo i na proširenju Call centra sa 30 opratera.

Više od 45 000 različitih proizvoda renomiranih proizvođača kao što su: Smeg, Liebherr, Franke, Elica, Miele, Samsung, LG, Philips, Sony, Gorenje, Bosch, Philips, Apple i mnogi drugi nalazi se u bogatoj Tehnomedia ponudi.

Tehnomedia porodica broji više od 600 članova.

Ono što našu firmu razlikuje od drugih su izuzetno ljubazni i edukovani prodavci, kao i velika posvećenost postprodajnim aktivnostima prema kupcu. Taj pristup i način rada nas odvajaju u kvalitativnom smislu od konkurencije, što je ujedno i naša najveća komparativna prednost. Pored ovih aktivnosti i načina rada, nastojimo da ispunimo 3 najbitnije stavke:

 • Širok asortiman i izbor robe prilagođen zahtevu potrošača
 • Najbolja cena i veliki izbor načina odloženog plaćanja
 • Specijalizovan i dobro obučen prodavac

Ono što firmu razlikuje od drugih je i visok nivo posvećenosti postprodajnim aktivnostima prema kupcu. Taj pristup i način rada svakodnevno sve više odvajaju firmu u kvalitetnom smislu od konkurencije. Brinemo o korisnicima i nakon izvršene kupovine putem službe za potrošače. Najveći benefit je izgradnja poverenja kod kupaca.

U cilju zauzimanja liderske pozicije na teritorijama na kojima poslujemo, naša kompanija je visoko orijentisana na kreiranja dodatnih kolektivnih vrednosti, poput:

 • kontinuirane obuke zaposlenih kroz razna predavanja, edukacije i seminare,
 • team building drženja na kojima se učvršćuju kolektivne veze,
 • tradicionalna proslava Nove godine, sa posebnom organizacijom dodele paketića za najmlađe članove Tehnomedia porodice.

Naša kompanija podjednako brine o kupcima i zaposlenima i drži do tradicije, zajendištva i dobrih odnosa, jer je Tehnomedia jedna velika porodica. Kao društveno odgovorna komapnija bavimo se i humanitarnim radom. Naš sajt tehnomedia.rs dobitnik je priznanja Top50 na jubilarnom 25. izboru najboljih online lokacija od strane PC PRESS-a. Prisutni smo i na društvenim mrežama: FacebookInstagramLinkedin, TikTok, a imamo i svoj YouTube kanalBlog. Ljubazni i obučeni prodavci, povoljne cene, brojne mogućnosti plaćanja i dobri uslovi kupovine, Tehnomediu čine drugačijom od drugih.

Podaci o firmi

 • Skraćeno poslovno ime: Tehnomedia centar doo Zaječar
 • Puno poslovno ime: Tehnomedia centar doo, Generala Gambete 44, Zaječar
 • Pravna forma: DOO - Društvo sa ograničenom odgovornošću
 • Obveznik PDV: da
 • Poreski identifikacioni broj: 104457054
 • Matični broj pravnog lica: 20168501
 • Registarski broj: 2780037616
 • Broj obveznika PDV-a: 259455246
 • Registar privrednih subjekataBD. 123306/2006 od 14.06.2006.

Podaci o sedištu

Podaci o delatnosti

 • Šifra delatnosti: 4743
 • Naziv delatnosti: Trgovina na malo audio i video opremom u specijalizovanim prodavnicama