Crni petak

- Privatnost podataka

Sajt tehnomedia.rs prikuplja Vaše podatke o ličnosti u skladu sa važećim Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti kao i u vezi sa ostalim važećim zakonskim propisima i pravilima.  

- Podaci i informacije u vezi sa upotrebom internet sajta

Sav materijal na tehnomedia.rs je zaštićen autorskim pravima i svaka neovlašćena upotreba može predstavljati kršenje Zakona o autorskom pravima ili drugih zakona iz oblasti intelektualne svojine. Tehnomedia.rs dobija podatke o proizvodima i cenama od relevantnih pravnih lica koja su odgovorna za tačnost prosleđenih podataka, te u skladu sa navedenim Tehnomedia d.o.o se ne smatra odgovornom za eventualnu štetu koja moze nastati upotrebom neispravnih podataka prikupljenih od ostalih pravnih lica odnosno prodavaca.

- Linkovi u okviru sajta koji vode ka drugim sajtovima

Linkovi koji se nalaze u okviru sajta tehnomedia.rs, a koji vode ka sajtovima drugih prodavaca, služe da bi olakšali i poboljšali korisničko iskustvo. Tehnomedia d.o.o ne kontroliše ove sajtove i nije odgovoran za bilo koji od ovih sajtova ili njihove sadržaje.

- Podaci koje prikupljamo

Email adresa prilikom prijave za dobijanje newsletter pošte.
Podaci koji se automatski šalju sa Vašeg uređaja kada pristupate našem sajtu kao što su: IP adresa, URL stranice, pretraživač koji koristite kao i operativni sistem računara koji koristite.
Podatke koje ostavljate u procesu naručivanja robe putem našeg sajta.

 

- Newsletter

 

Upisivanjem svoje email adrese u okviru odeljka koji je predviđen za to na našem sajtu korisnik može da se prijavi za dobijanje newsletter pošte, kroz koju će biti obaveštavan o najnovijim akcijama, popustima i svega ostalog što je vezano za promociju onoga što je u okviru našeg sajta.
Ovom prilikom će se koristiti samo email adresa korisnika i korisnik ima mogućnost prijave i odjave sa newslettera u bilo kom trenutku.


- Poseta internet stranice

Prilikom posete naše internet stranice, pretraživač koji koristite na Vašem uređaju će automatski i bez Vaše aktivnosti poslati na server naše internet stranice:


 IP adresu uređaja sa kojim komunicirate sa našim sajtom
 Datum i vreme pristupa
 Internet stranicu/aplikaciju sa koje se pristupa (referrer URL)
 Pretraživač koji koristite kao i operativni sistem računara koji koristite


- Politika upotrebe kolačića

Samim korišćenjem našeg sajta, tehnomedia.rs, saglasni ste po pitanju korišćenja kolačića u skladu sa našom politikom upotrebe kolačića.

Kolačići su informacioni paketi koji se skladište na vašem kompjuterskom uređaju prilikom posete sajtova, a njihova namena jeste pružanje podataka korisničkog iskustva koje korisnik ostvaruje prilikom posete sajtu.

 

Kolačići se dele na:

 - Obavezne (to su oni koji stranicu čine upotrebljivom omogućavajući neke od osnovnih funkcija, poput navigacije, i njima se teži poboljšanju korisničkog iskustva)

 - Trajne (oni koji ostaju duže u uređaju, odnosno pretraživaču (osim ukoliko ih korisnik manuelno ne ukloni). Njihova namena je omogućavanje brzog i praktičnog pristupa sajtu. Kao primer možemo navesti opciju ‚‚ostanite prijavljeni’’ koja se koristi kod velikog broja sajtova)

 

 - Statističke (služe za web analitiku, merenje posećenosti a takođe pružaju i uvid u način korisnikove komunikacije sa stranicom)

 - Marketinške (Koriste se za praćenje posetilaca u okviru stranice i na osnovu prikupljenog se posetiocu, odnosno korisniku, prikazuju relevantni oglasi i podsticaj na učestvovanje.)


U upotrebi se još nalaze i tzv. kolačići treće strane. U pitanju su Fejsbuk i Google analytics i služe u analitičke svrhe. Google analytics prikuplja informacije kroz kolačiće (o vašoj IP adresi) i skladišti u svojim serverima u SAD. Vašu adresu Google ne povezuje sa bilo kojim drugim Google podacima.

U svakom trenutku možete obrisati kolačiće ili podesiti pretraživač da ne prihvata kolačiće.

 


Prijavite se na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i primajte preko emaila specijalne i ekskluzivne ponude.

CALL CENTAR 011 44 44 999 | Email web@tehnomedia.rs | PRAVNA LICA 011 44 44 888 | Email pravnalica@tehnomedia.rs | Centrala Generala Gambete 44, Zaječar | Pronađite nas u jednom od 29 gradova