• 0 Proizvoda 0,00
    Nemate artikala u korpi

Telefonija

Potreban vam je telefon? Tehnomedia nudi veliki izbor pametnih i fiksnih telefona, smart watch, kao i opremu za telefone i tablete. Besplatna dostava.

Ukupan broj artikala: 502
Raspon cena: 1.799,00 - 269.890,00

Ukupan broj artikala: 57
Raspon cena: 1.599,00 - 8.999,00

Ukupan broj artikala: 289
Raspon cena: 1.399,00 - 148.499,00

Telefonija

Telefoni su nezaobilazan deo naše svakodnevice. Od onih osnovnih fiksnih do vrhunskih mobilnih i pametnih telefona, omogućavaju nam da ostanemo povezani sa svetom i našim najmilijima. Mnogo toga se promenilo u svetu mobilnih uređaja u poslednjoj deceniji, tako da je važno pratiti najnovije tehnologije pre kupovine.

Industrija mobilnih telefona je jedna od najbrže rastućih. Novi proizvodi izlaze skoro svakodnevno, nove funkcije i mogućnosti se redovno unapređuju.

Uz širok izbor najsavremenijih mobilnih telefona dostupnih u Tehnomedia web shopu i prodavnicama, možeš pronaći pravi telefon za sebe bez obzira na tvoje potrebe i želje. Istraži najnovije modele sa naprednim funkcijama, vrhunskim kamerama i snažnim procesorima i ostani u svakom momentu u toku sa svetom, porodicom i prijateljima, zabeleži svaki dragocen trenutak i uživaj u fenomenalnim performansama. Čekaju te najpoznatiji brendovi fiksnih i mobilnih telefona, kao i pametnih satova kao što su Apple, Samsung, Xiaomi, Huawei, Panasonic i mnogi drugi po najpovoljnijim cenama i uslovima plaćanja.

Za one koji vole tradiciju, tu su fiksni telefoni sa modernim dizajnom i jasnim zvukom. Poveži se sa svojim najdražima na jednostavan način i uživaj u dugim razgovorima bez prekida.

Pametni satovi su pravi spoj mode i tehnologije i savršeni partneri za aktivan životni stil. Otkrij modele sa brojnim funkcijama poput merenja koraka, otkucaja srca, praćenja fizičke aktivnosti i notifikacija sa tvog pametnog telefona.

U našoj ponudi ćeš naći i vrhunsku opremu za svoj telefon koja obuhvata širok izbor futrola, maski, punjača, držača za mobilne telefone kao i drugih dodataka kojima možeš da zaštitiš i produžiš životni vek svog uređaja.

Bez obzira na tvoje potrebe, Tehnomedia je tu da pruži najsavremenije telefone i opremu. Poseti naše prodavnice ili web shop i pronađi savršeno rešenje za svoje potrebe po super cenama.

A za plaćanje ne brini - uvek možeš da izabereš način koji ti najviše odgovara, a da ne opteretiš svoj budžet. Čekamo te!