Tehnomedia

SAMSUNG POKLON AKCIJA

PONESI TELEVIZOR SA SOBOM - BILO GDEDvoumiš se koji televizor da izabereš? Zašto ne bi kupio ekran koji možeš da povećavaš ili smanjuješ, u zavisnosti od potrebe? Izaberi Samsung Freestyle projektor: prenosiv, moćan i iznenađujuće jednostavan. On može projektovati ekran od 30 do neverovatnih 100 inča. Napravi sopstveno kućno pozorište sa ekranom velikim čak 100 inča. Ekran uvek možeš smanjiti ili povećati bez premeštanja projektora, dok ne nađeš baš savršenu sliku.


Ovde možete pogledati veličine ekrana u odnosu na potrebnu udaljenost


Samo tokom promotivnog perioda od 15. septembra do 16. oktobra, uz kupovinu Samsung projektora The Freestyle na poklon dobijate Samsung Galaxy Watch4 40mm.Uz Freestyle projektor možete gledati svoj omiljeni sadržaj iz bilo kog ugla - prebaci ekran sa zida na plafon uz samo nekoliko klikova. On automatski popravlja iskošene slike i svaki put prikazuje ispravljeni, pravougaoni ekran. Sve što treba da uradiš je da ga uključiš.

Želiš da prebaciš sliku sa telefona na projektor? Nema problema - samo dodirni Freestyle projektor svojim pametnim telefonom i preslikaćeš sadržaj na ekran. Možeš se povezati na svoj Samsung TV (kompatibilni modeli su 2017 Samsung Q70 i noviji) i gledati TV iz bilo koje sobe, bilo da je TV ekran uključen ili ne.Nemaš beli zid? Freestyle vrši optimizaciju na osnovu boje zida i poboljšava tvoj doživljaj gledanja. Zahvaljujući moćnom ugrađenom zvučniku Freestyle projektor emituje bogat zvuk u 360 stepeni koji audio-doživljaj čine imerzivnim.

Njegov kompaktni dizajn krije sve što želiš od jednog pametnog projektora. Poveži ga sa eksternom baterijom preko USB-C kabla koji mu pripada kako bi mogao da bude prenosiv.


Detalji i uslovi promocije:

Za ostvarenje prava na poklon, potrebno je da registruješ svoju kupovinu na ce.promotion@samsung.com.
Registraciju kupovine Uređaja je potrebno izvrštiti najkasnije 20 dana od dana kupovine Uređaja.

Postupak registracije podrazumeva upisivanje/unošenje podataka potrebnih zarad uspešne registracije:
- ime i prezime korisnika Uređaja, odnosno naziv kompanije,
- e-mail adresa korisnika Uređaja,
- kućna adresa/adresa sedišta korisnika Uređaja na teritoriji Republike Srbije (radi dostave poklona),
- serijski broj kupljenog Uređaja,
- prikaz/sken fiskalnog računa ili otpremnice za kupljeni Uređaj.

Dostava poklona biće izvršena u roku od 90 dana od dana uspešno sprovedene registracije kupovine Uređaja.
Organizator će dostaviti poklon na adresu koju je korisnik naveo prilikom registracije kupovine Uređaja.


Načini plaćanja za ONLINE poručivanje: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe, web kreditom.

Sortiranje:

Prikazano 1 do 1 od ukupno 1 (1 stranica)

Prikazano 1 do 1 od ukupno 1 (1 stranica)×