Happy Hour

Isporuka robe


Isporuka robe kupljene preko Internet sajta


Roba se isporučuje preko kurirske službe a okvirnu cenu transporta saopštiće Vam osoba zadužena za slanje pošiljke prilikom telefonske potvrde Vaše narudžbine. Za sve kupovine vrednosti 2.500 dinara i veće, isporuka je  besplatna. 
Za kupovinu bele tehnike na teritoriji opština gde imamo maloprodajni objekat isporuka je besplatna, za sve ostale gradove važi sledeći cenovnik koji možete pogledati ovde, ako se više uredjaja isporucuje na istu adresu, cena isporuke za svaki sledeći uređaj je 500 rsd. Isporuka se vrši do adrese (zgrade/kuće), ukoliko želite unos aparata cenu će Vam saopštiti operater call centar prilikom potvrde porudžbine. Isporuka bele tehnike nije moguća ukoliko se grad iz koga poručujete ne nalazi na spisku gradova za dostavu robe.


Ukoliko se nalazite na teritorijama opština gde posedujemo maloprodajne objekte, u zavisnosti od vrednosti robe i naših trenutnih mogućnosti, roba će vam biti isporučena Tehnomedia dostavnim vozilima, rok isporuke za online kupovinu je 3 - 5 radnih dana.

Napomene:

1. Kurirska služba isporučuje robu na adresu ali je ne unosi u stambeni prostor.

2. Roba se ne isporučuje nedeljom.

3. Roba se ne isporučuje van granica Republike Srbije.

Rok isporuke:

Shodno članu 32. Zakona o zaštiti potrošača (Službeni glasnik RS, br. 62/2014), rok isporuke robe je 30 dana od dana zaključenja ugovora na daljinu. Međutim, dobra praksa naše firme je da se roba isporučuje na način "danas za sutra". Tačan rok isporuke saznaćete prilikom telefonske potvrde vaše porudžbine.

 

Isporuka robe kupljene u našim prodavnicama


U zavisnosti od težine i veličine robe, robu kupljenu u našim prodavnicama preuzima kupac direktno ili je "Tehnomedia centar" dovozi na adresu kupca svojim dostavnim vozilima. Za duže relacije i u specifičnim slučajevima dostave, moguć je poseban dogovor o prevozu kupljene robe.

Dostava robe Tehnomedia vozilima se naplaćuje po aktuelnom cenovniku koji važi za sve Tehnomedia prodavnice. Cenovnik možete pogledati ovde.

Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati na telefon 011/44 44 999 u vremenu od 8:00 h do 16:00 h.

 

Prijavite se na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i primajte preko emaila specijalne i ekskluzivne ponude.

CALL CENTAR 011 44 44 999 | Email web@tehnomedia.rs | PRAVNA LICA 011 44 44 888 | Email pravnalica@tehnomedia.rs | Centrala Generala Gambete 44, Zaječar | Pronađite nas u jednom od 28 gradova