• 0 Proizvoda 0,00
    Nemate artikala u korpi
4990
4967
4799
3993
575

Usisivači za pepeo

Saznaj više

Usisivači za pepeo su neophodni alati za čišćenje peći na drva, kamina, ili roštilja, pružajući praktično i efikasno rešenje za uklanjanje pepela i ostataka sagorelog materijala. Posebno su dizajnirani da se nose sa sitnim česticama pepela koje su često previše fine za obične usisivače. Sa svojim snažnim motorima i specijalizovanim filterima, omogućavaju da brzo i bez napora očistite peć ili kamin, bez rizika od prašine i pepela koji bi mogli da se rasprše po vašem domu. Njihova prostrana posuda omogućava višekratnu upotrebu pre nego što je potrebno prazniti je, štedeći vam vreme i napor. Često imaju dodatke koji olakšavaju pristup teško dostupnim mestima. Njihovi filteri su dizajnirani tako da zadrže i najmanje čestice pepela, čineći vaše čišćenje temeljnim i bezbednim. Za ljubitelje drva za ogrev ili roštilja, usisivač za pepeo je neophodan alat koji će vam uštedeti vreme i trud, pružajući čistiju i sigurniju okolinu u vašem domu ili dvorištu.

Prikazano 1 do 8 od ukupno 8 (1 stranica)

Ušteda 671 RSD
ARBLUE E15 1000W 15 LIT
USISIVAC

5.999,00
VIVAX HOME AVC-600 R
USISIVAC

4.990,00
VIVAX HOME AC-601B
USISIVAC

4.990,00
NEXSAS NAC-1200
USISIVAC

6.990,00
NEXSAS NAC-1600
USISIVAC

9.990,00
KARCHER AD 2
USISIVAC

19.699,00
AGM 800-18 AVC
USISIVAC

5.999,00
NEXSAS BVC-200
USISIVAC

8.990,00

Prikazano 1 do 8 od ukupno 8 (1 stranica)

Usisivači za pepeo – brzo, čisto i bez napora

Život uz kamin ili roštilj može biti divan, ali čišćenje pepela nakon uživanja u toplini i ukusu može biti pravi izazov.

Ako se greješ na pelet ili drva, ili često pripremaš roštilj za porodična okupljanja pa ti je dosadilo da ručno čistiš ostatke nakon loženja, usisivači za pepeo iz Tehnomedia ponude su tu da ti olakšaju ovu neugodnu obavezu. Nemoj pokušavati da upotrebljavaš kućni usisivač za uklanjanje pepela jer su oni dizajnirani za daleko prefinjenije čišćenje, pa mogu lako da se oštete.

Pored svoje osnovne namene ovi fenomenalni uređaji se mogu koristiti i u neke druge svrhe – za čišćenje roštilja, radionice ili auta. Zaboravi na lopate i metle, svu onu prašinu koja leti, kao i na uprljane crne ruke od gareži. Ovi moćni kućni aparati obaviće posao umesto tebe brzo i bez napora i uštedeti vreme i stres.

U našem asortimanu se nalazi veliki broj usisivača za pepeo različite snage i kapaciteta, pa ti preporučujemo da detaljno istražiš ponudu i izabereš model koji ti najviše odgovara. Čekaju te renomirani brendovi vrhunskog kvaliteta po odličnim cenama i povoljnim uslovima plaćanja prilagođeni za svaki budžet. Mogu se poručiti i online, nakon čega dostava stiže na kućnu adresu u roku od par dana.

Nabavi svoj usisivač za pepeo odmah i uživaj u čistim i urednim prostorima bez obzira na sezonske aktivnosti.

Filteri proizvoda