• 0 Proizvoda 0,00
    Nemate artikala u korpi
4990
4967
4799
3993
575

Usisivači sa vodenim filterom

Saznaj više

Usisivači sa vodenim filterom predstavljaju revolucionarnu tehnologiju čišćenja koja će transformisati način na koji održavate higijenu u svom domu. Umesto tradicionalnih filtera ili kesica, ovi usisivači koriste vodu kao osnovno sredstvo za zadržavanje prašine i alergena. Kako funkcioniše? Usisani vazduh prolazi kroz vodeni rezervoar, gde se prašina i nečistoće zadržavaju u vodi. To znači da je vazduh koji izlazi iz usisivača čist i bez alergena, čineći vaš dom sigurnijim i zdravijim za vas i vašu porodicu. Ekološki su prihvatljiviji jer eliminišu potrebu za jednokratnim filterima ili kesama koje se moraju često menjati. Održavanje je jednostavno - samo ispraznite rezervoar, operite ga i ponovo ga koristite. Sa snažnim usisavanjem i naprednim funkcijama kao što su HEPA filteri, ovi usisivači su idealni za one koji brinu o kvalitetu vazduha u svom domu. Odaberite usisivač sa vodenim filterom za čistiju i svežiju atmosferu u vašem domu uz minimalan napor.

Prikazano 1 do 5 od ukupno 5 (1 stranica)

VOX TYPHOON 3000 CRNI
USISIVAC

8.990,00
VIVAX VCW-2002B
USISIVAC

7.990,00
VIVAX HOME VCW-2002R
USISIVAC

7.990,00
GORENJE VCEB 01 GAWWF
USISIVAC

22.990,00
VOX TYPHOON 3000 Crveni
USISIVAC

8.990,00

Prikazano 1 do 5 od ukupno 5 (1 stranica)

Usisivači sa vodenim filterom za čiste podove i dodatnu svežinu

Da li znaš da možeš podići čišćenje svog doma na potpuno novi nivo uz Tehnomedia usisivače sa vodenim filterom? Uz njih ne samo da ćeš održavati svoj životni prostor čistim, već ćeš i unaprediti zdravlje svoje porodice.

Odličan su izbor jer se sva prašina zadržava u vodi. Umesto klasičnog filtera prašine, ovde je prirodni filter - voda pa je pogodan za one osobe koje imaju problema sa alergijama ili astmom. Nude temeljnije čišćenje od tradicionalnih usisivača jer hvataju i zadržavaju svu prljavštinu i sitne čestice prašine u posudi sa vodom, ne dozvoljavajući da se vrate nazad u vazduh koji udišeš. Garantuju čistije podove, svež, čist vazduh kao i prijatno okruženje u kući, ne ostavljajući ništa osim čiste svežine.

Osim što uklanjaju čestice prašine, dodatno vlaže i osvežavaju vazduh, što je posebno korisno u prostorima gde je vazduh suv. Tvoj prostor će dobiti prijatan miris ako u vodu staviš par kapi eteričnog ulja.

Sa ovim usisivačem ćeš zaboravi na zamenu filtera i kupovinu kesa. Dovoljno je da napuniš posudu vodom i kreneš sa čišćenjem. Kada završiš posao, samo isprazniš posudu i spreman je za novu avanturu. Jednostavno i praktično, a uz to štedi vreme i novac.

Istraži našu široku ponudu usisivača sa vodenim filterom različitih cena i performansi i stvori svoj dom sigurnijim i zdravijim mestom za život. U Tehnomedia prodavnicama ćeš pronaći pravi model za sebe.

Vrhunski kvalitet, sigurna kupovina i uvek akcijske cene te čekaju!

Filteri proizvoda