• 0 Proizvoda 0,00
    Nemate artikala u korpi
4785

TABLETI

Saznaj više

Tablet je će vam omogućiti zabavu i obavljanje posla u isto vreme. Možete biti u toku sa društvenim mrežama, tekućim dešavanjima, odgovoriti na mejl ili igrati igrice. Većina tableta funkcioniše više kao pametni telefon sa velikim ekranima nego laptop ili desktop računari. Tableti mogu pokrenuti skoro svaku aplikaciju za smartphone, kao i aplikacije dizajnirane posebno za veći ekran samog tableta, reprodukuju muziku kao MP3 plejer, prezentuju e-knjige poput e-čitača i pokrenuti igre kao prenosiva konzola. Veličina displeja kod njih se kreće od 7 do 10 inča, različitih su procesora, rezolucija, memorija, mogućnosti dodavanja SIM kartica i još dosta toga. Zahvalan je za prenošenje u rancu ili torbi. On je prava stvar za mališane koji su još uvek mali za svet mobilnih telefona i korišćenje računara, ali i dovoljno veliki da se igraju, uče, crtaju, gledaju crtane filmove... Postoje tablet računari dizajnirani specijalno za decu, sa prilagođenim softverom i aplikacijama, kojima roditelji mogu lako upravljati i ograničiti. Odaberite pravi uređaj za vas ili vaše najmilije i uživajte u zabavi.

Prikazano 1 do 24 od ukupno 173 (8 stranica)

Ušteda 5,001 RSD
Samsung A7 Lite WiFi SM-T220NZAAEUC Dark Grey
Ušteda 10,671 RSD
SAMSUNG Galaxy A8 SM-X200NZAEEUC WiFi
Ušteda 9,781 RSD
Samsung A7 Lite LTE SM-T225NZAAEUC Dark Grey
Ušteda 14,451 RSD
SAMSUNG Galaxy A8 SM-X205NZAEEUC LTE
Ušteda 5,001 RSD
Samsung A7 Lite WiFi SM-T220NZSAEUC Silver
Ušteda 2,231 RSD
HONOR Pad X9 WiFi 4GB / 128GB Space Gray
MEANIT K17 Panda Kids
TABLET

11.999,00
Ušteda 2,281 RSD
DENVER TAQ-10473
TABLET

15.499,00
Ušteda 10,671 RSD
SAMSUNG Galaxy Tab A8 SM-X200NZSEEUC Srebrna
VIVAX TPC-807 4G
TABLET

15.999,00
VIVAX TPC-105 4G 3 / 32GB
TABLET

19.999,00
Ušteda 9,781 RSD
Samsung A7 Lite LTE SM-T225NZSAEUC Silver
LENOVO Tab M8 ZA5G0045RS
TABLET

15.999,00
Ušteda 2,781 RSD
NOKIA T20 10,4 F20RID1A014
TABLET

24.999,00
Ušteda 2,341 RSD
NOKIA TAB T10 4 / 64GB /  8

Prikazano 1 do 24 od ukupno 173 (8 stranica)

Tableti

Ako puno putuješ i stalno si u pokretu, a želiš da kombinuješ prednosti pametnog telefona i laptopa, tableti su praktičan i svestran dodatak. Ovi lagani, prenosivi uređaji lako se uklapaju u većinu aktovki, torbi ili rančeva i mogu se koristiti za rad dok si u pokretu.

Zbog svoje optimalne veličine i odličnih performansi ga možeš koristiti za telefonske aplikacije, odgovaranje na poruke i pozive, ali i kao monitor za gledanje filmova, igranje igrica ili za rad. U Tehnomediji te čeka širok asortiman različitih proizvođača kao što su Apple, Samsung, Lenovo, Xiaomi, Huawei, Estar i mnogi drugi popularni brendovi koji odgovaraju tvojim potrebama i stilu po odličnim cenama i sjajnim uslovima kupovine. Bilo da si ljubitelj Apple-a i iPad-a ili više voliš android operativni sistem, sigurno ćeš naći model po svom izboru.

Koji tablet kupiti?

Kako se sve više tableta pojavljuje na tržištu, tako je sve teže napraviti pravi izbor. Prilikom kupovine važno je da obratiš pažnju na nekoliko faktora koji utiču na odabir pravog modela. Pre svega, najvažnije je koja je namena tableta i čemu će služiti, da li će biti samo za zabavu ili ćeš ga koristiti za neke ozbiljnije poslove.

Ovi svestrani uređaji su odlični saputnici tokom dugih putovanja jer možeš da gledaš svoje omiljene emisije ili filmove, čitaš knjige, pristupaš društvenim mrežama ili stupaš u kontakt sa prijateljima, bilo gde i bilo kada. Korisni su takođe za predstavljanje na sastanku, pokretanje prezentacija kao i deljenje digitalnih datoteka.

Tu su i tableti za decu koji pored toga što služe za gledanje crtanih filmova i igranje igrica, često se koriste i za učenje. Učenici ih koriste za vođenje beleški, pristup e-udžbenicima i digitalno završavanje domaćih zadataka, čime se smanjuje upotreba papira. Čak i nastavnici mogu da ih koriste kao digitalne udžbenike i za pristup e-dnevnicima.

U zavisnosti od tvojih potreba, prilikom izbora treba uzeti u obzir nekoliko bitnih parametara kao što su dijagonala i rezolucija ekrana, procesor, RAM i interna memorija, operativni sistem i kapacitet baterije.

  • Procesor je pokretač i mozak tableta, komponenta koja pokreće sve procese i odrađuje zadatke. Što više jezgra, procesor je jači, tablet brži i operacije teku bolje pa ćeš moći da obavljaš zahtevnije zadatke. Možeš birati modele sa quad core (4 jezgra), hexa core (6 jezgra) ili octa core (8 jezgra).
  • Dijagonala ekrana zavisi od namene tableta. Za gledanje filmova, čitanje knjiga i igranje igrica je dovoljan ekran od 10 i 11 inča, dok tableti sa ekranom preko 11 inča se koriste za skiciranje, dizajniranje i neke ozbiljnije poslove. Pored dijagonale, obrati pažnju i na rezoluciju ekrana. Što je veća rezolucija, slika je oštrija i kvalitetnija.
  • RAM memorija je u kombinaciji s procesorom i operativnim sistemom važna za brzinu rada tableta i pokretanje aplikacija. Što je veća i ima više gigabajta, tablet će raditi brže, efikasnije i snažnije.
  • Interna memorija je takođe važna jer se u njoj čuvaju svi podaci kao što su fotografije, video klipovi, pesme, filmovi, dokumenta itd. Možeš birati one modele sa manjom memorijom od 16 GB i 32 GB pa do onih sa 512 GB i 1 TB. Android modeli mogu proširiti memoriju sa micro SD karticama, dok iPad-i nemaju tu mogućnost.
  • Kapacitet i dužina trajanja baterije su važne stavke, posebno ako si često u pokretu. Ako želiš da nesmetano radiš na tabletu ili se zabavljaš, poželjno je da baterija ima što veći kapacitet. U većini slučajeva 7 sati je minimum koliko bi trebalo izdržati tako da ga možeš nositi svuda sa sobom i ne moraš brinuti o punjenju.

Osim ovih navedenih stavki, dodatne mogućnosti će znatno oplemeniti rad na tabletu. Obrati pažnju na prednju i zadnju kameru, mogućnost dodavanja SIM kartice čime se tablet pretvara u telefon, kao i na dizajn i boju kako bi se idealno uklopio u tvoj stil.

Bez obzira da li želiš da budeš u toku sa poslom dok si u pokretu ili da oživiš svoje kreativne ideje, tablet je tvoj idealni partner. Ako tražiš savršenu kombinaciju stila, funkcionalnosti i brzine, Tehnomedia kolekcija tableta predstavlja vrhunac tehnologije na dohvat ruke.

Odaberi pravi model za sebe ili svoje najmilije po sjajnim cenama već danas, izaberi način plaćanja koji ti najviše odgovara i uživaj u zabavi.

Filteri proizvoda