• 0 Proizvoda 0,00
    Nemate artikala u korpi

Grejanje i klimatizacija

Želite da se ugrejete ili rashladite? Odličan izbor uređaja za grejanje i klimatizaciju potražite u Tehnomedia prodavnicama. Plaćanje na rate. Besplatna dostava.

Ukupan broj artikala: 100
Raspon cena: 13.999,00 - 226.440,00

Ukupan broj artikala: 81
Raspon cena: 1.999,00 - 38.990,00

Ukupan broj artikala: 16
Raspon cena: 7.999,00 - 17.199,00

Ukupan broj artikala: 127
Raspon cena: 28.181,00 - 198.999,00

Ukupan broj artikala: 43
Raspon cena: 1.990,00 - 22.499,00

Ukupan broj artikala: 11
Raspon cena: 560,00 - 4.135,00

Grejanje i klimatizacija

Sposobnost podešavanja sobne temperature i održavanja kvaliteta vazduha je od suštinskog značaja za održavanje komfornosti svakog doma. Niko ne želi da se topi u jeku leta ili da se smrzne kada sneg počne da pada.

U Tehnomedia prodavnicama i web shop-u ćeš naći najbolju ponudu uređaja za grejanje i klimatizaciju renomiranih svetskih brendova Beko, Hisense, Bosch, Midea, Vox, Alfa, Mbs kao i mnoge druge. Bez obzira na godišnje doba, uz proizvode iz našeg širokog asortimana ćeš uživati tokom cele godine. Preuzmi kontrolu nad svojim okruženjem već danas i stvori udoban dom za sva godišnja doba.

Zagrej i rashladi svoj dom sa vrhunskim Tehnomedia uređajima

Kada su hladni dani pred vratima, uz naše uređaje za grejanje ćeš zaboraviti na hladnoću. Od efikasnih grejalica sa različitim režimima i termostatom, uljanih radijatora, pa do šarmantnih kamina koji će uneti toplinu i eleganciju u tvoj prostor - naša ponuda je prilagođena svim tvojim potrebama.

Za prijatne letnje dane, naši klima uređaji su pravi izbor. Uživaj u svežini i optimalnoj temperaturi u svim prostorijama svog doma. Čekaju te različiti tipovi klima uređaja, uključujući split sisteme, inverter klime, prenosive i zidne, sve ono što ti je potrebno kako bi pronašao idealno rešenje za sebe.

Efikasnost i energetska ušteda su ključne prednosti naših uređaja za grejanje i klimatizaciju. Opremljeni najnovijom tehnologijom, pružaju idealnu temperaturu uz minimalnu potrošnju energije, što će ti pomoći da smanjiš račune za struju.

Osim funkcionalnosti, estetski su privlačni i prilagođeni svakom enterijeru. Bez obzira da li želiš moderan ili klasičan dizajn, ovde ćeš pronaći uređaj koji će se sasvim sigurno savršeno uklopiti u svaki prostor.

Kad si već tu, istraži našu ponudu i uživaj u komforu i energetskoj efikasnosti i uđi u svet udobnosti već danas!

Tehnomedia - tvoje pravo mesto za kupovinu. Čekaju te uvek povoljne cene bez skrivenih troškova kao i brza i sigurna dostava na kućnu adresu.