• 0 Proizvoda 0,00
    Nemate artikala u korpi

UGRADNI ZAMRZIVACI

Saznaj više

Ugradne zamrzivače različitih zapremina i odličnih karakteristika potražite u Tehnomedia prodavnicama. Ovi uređaji za zamrzavanje hrane štede prostor i energiju. Ugradni zamrzivači vam daju sigurnost za sve sezonske namirnice koje se sada nalaze na jednom mestu, odakle samo čekaju da ih upotrebite. Uređaji čuvaju ukus i svežinu hrane i namirnica, a možete ih nabaviti u Tehnomedia maloprodajnim objektima po najpovoljnijim cenama i najboljim uslovima plaćanja.

Prikazano 1 do 6 od ukupno 6 (1 stranica)

BOSCH GUD15ADF0
UGRADNI ZAMRZIVAC

75.490,00
Ušteda 13,450 RSD
BOSCH GIN81AEF0
UGRADNI ZAMRZIVAC

MPC: 134.440,00
120.990,00
gorenje_novistiker_beli
GORENJE FI 4091 E1
UGRADNI ZAMRZIVAC

44.990,00
vox_5godina_belatehnika
VOX IVF1450F
UGRADNI ZAMRZIVAC

31.990,00
ELECTROLUX LYB2AF82S
UGRADNI ZAMRZIVAC

61.990,00
vox_5godina
VOX IVF2790F
UGRADNI ZAMRZIVAC

57.999,00

Prikazano 1 do 6 od ukupno 6 (1 stranica)

Ugradni zamrzivači

Ako imaš problema sa prostorom u kuhinji, ili pak imaš ideju i mogućnost kako da savršeno uklopiš zamrzivač koji želiš u kompaktnu celinu - ugradna varijanta je pravi izbor.

Ugradni zamrzivači su postali neizostavan deo moderne kuhinje i tajni saveznik za čuvanje ukusa i hranljivih sastojaka. Idealni su za manje prostore jer se elegantno uklapaju u kuhinju, pružajući joj modernu notu bez narušavanja estetike prostora. Bez obzira da li zamrzavaš sveže namirnice, gotova jela ili smrznute poslastice, uvek ćeš imati pristup svežim ukusima.

Tehnomedia- pravac ka pravom izboru

Postoji nekoliko faktora koje treba uzeti u obzir pre nego što odlučiš koji ugradni zamrzivač kupiti. Neki od ovih faktora uključuju energetsku efikasnost, kapacitet kao i dimenzije. Bez obzira na prostor, kod nas ćeš pronaći idealan model koji će ti omogućiti da skladištiš svoje namirnice na organizovan i efikasan način. Čekaju te modeli različitih veličine i kapaciteta, prilagođene tvojim potrebama.

Osim toga, dizajnirani su da štede energiju čime čuvaš i svoj budžet i okolinu. Napredna tehnologija omogućava očuvanje hladnoće unutar uređaja, što direktno utiče na manju potrošnju struje.

Sada je pravo vreme da svoje vreme i hranu sačuvaš na najbolji način. Istraži Tehnomedia ponudu i izaberi visokokvalitetan ugradni zamrzivač i osiguraj sebi i svojoj porodici pristup svežim ukusima tokom cele godine.

Filteri proizvoda