• 0 Proizvoda 0,00
    Nemate artikala u korpi
3492
395

MAŠINE ZA SUŠENJE VEŠA

Saznaj više

Mašine za sušenje veša proverenog kvaliteta, odličnog dizajna, funkcionalne i po povoljnim cenama potražite u Tenomedia prodavnicama. Uz pomoć ove mašine, posao oko sušenja i peglanja veša biće vam znatno olakšan. Izaberite: kondenzacionu ili odvodnu. U zavisnosti od vrste veša, prilagođava se dužina i jačina temperature procesa sušenja, tako da ne može da se presuši ili previše izgužva. Tehnomedia vam omogućava odlične uslove kupovine, tako da je pravo vreme da nabavite mašinu za sušenje veša.

Prikazano 1 do 24 od ukupno 0 (0 stranica)

Prikazano 1 do 24 od ukupno 0 (0 stranica)

Mašine za sušenje veša

Dosadilo ti je da čekaš da se veš prirodno osuši? Smučilo ti se da pomeraš i premeštaš sušilice za veš iz jedne sobe u drugu, a napolju će se sušiti danima i pokupiće sve mirise? U tom slučaju, mašine za sušenje veša su tvoje savršeno rešenje! One ti pomažu da svoju opranu odeću pripremiš što pre.

Kako izabrati pravu mašinu za sušenje veša?

Kod kupovine mašine za sušenje veša prvo i osnovno je - izbor pravog modela. U Tehnomediji možeš naći najrazličitije modele vrhunskog i atraktivnog dizajna, raznih dimenzija i kapaciteta, raznovrsnih programa i funkcionalnosti, energetski efikasnije, kondenzacione, sa toplotnom pumpom... Izbor je veliki.

Uz ove asistente u domaćinstvu, ne samo da dobijaš praktičnost i uštedu vremena, već i osećaj olakšanja znajući da će ti veš biti suv, mirišljav i spreman za nošenje u tren oka. Jedan je od najisplatljivijih kućnih aparata naročito za porodice sa bebama i malom decom, kao i one koji imaju jako malo vremena za obavljanje kućnih poslova.

Vrlo je bitno obratiti pažnju na nekoliko bitnih faktora kao što su prostor gde ćeš je smestiti, kapacitet, dimenzije i programi koje nudi određeni model. Ukratko, nije prava ona koja ima najveći kapacitet ili veliki izbor programa, već ona koja u potpunosti zadovoljava tvoje potrebe.

Koji kapacitet izabrati i zašto je on bitan prilikom izbora?

Što se tiče kapaciteta mašine za sušenje veša, istraživanja su pokazala da ako sušiš manje veša u mašini čiji je kapacitet znatno veći, onda će i potrošnja energije biti veća. Uglavnom se savetuje da mašina za sušenje ima 1-2 kilograma veći kapacitet od mašine za pranje. Mašina kapaciteta do 7 kilograma je recimo dovoljna za 2 osobe, dok je za višečlanu porodicu dobar izbor uređaj većeg kapaciteta.

Danas skoro sve mašine za sušenje veša imaju veliki izbor programa, tako da ne treba da brineš. Važno je da ima one osnovne koji ti završavaju posao. To su sušenje pamuka i sušenje osetljivog, odnosno sintetičkog veša i to u intervalu od suvog i spremnog za ormar do spremnog za peglanje.

Svakako prilikom kupovine mašine za sušenje veša obrati pažnju na energetsku oznaku koja pokazuje koliko efikasno uređaj troši energiju. One sa oznakom A++, štede do 20% više energije nega nego one nižih kategorija, a one sa A+++ štede i preko 30% energije. Veća energetska efikasnost ti može uštedeti novac na duge staze.

Kondenzacione mašine za sušenje veša

Nemaš prostora u kupatilu, a želiš da ti veš uvek bude svež i suv? Ako razmišljaš o kupovini mašine za veš ali nisi siguran za koju da se odlučiš, Tehnomedia ima rešenje za tvoju dilemu - Kondenzacione mašine za sušenje veša su idealne u tom slučaju.

Efikasne su i izuzetno jednostavne za postavljanje jer ne zahtevaju odvod za vodu pa je samim tim možeš smestiti gde god imaš slobodnog prostora. Funkcionišu tako što se, prilikom sušenja, vlaga izvlači iz veša i prelazi u vodeno stanje tj. kondenzuje, skuplja u posebnu posudu koju nakon sušenja možeš jednostavno isprazniti.

Mašine za sušenje veša sa toplotnom pumpom

Mašine za sušenje veša sa toplotnom pumpom predstavljaju novu generaciju ovih uređaja, sa najsofisticiranijim karakteristikama. Vrlo su praktične i energetski najefikasnije tako da su idealna pomoć u kući.

Nemaju električne grejače već pumpa sve radi sama, jedan te isti vazduh kruži sve vreme kroz mašinu i on se naizmenično hladi i zagreva. Samim tim troše od 20 - 40% manje električne energije za rad, a pri tom su pogodne za sušenje svih vrsta tkanina i sprečavaju gužvanje. Mogu imati oznake A +++, što znači da su mnogo efikasnije u poređenju sa standardnim A energetskim razredom jer suše veš pri značajno nižim temperaturama u odnosu na ostale modele.

Idealne su ako imaš brdo veša za sušenje, a želiš da znatno uštediš struju. Nisu isključivo vezane za kupatilo, što je odlično ako nemaš dovoljno prostora. Ni za njih ne treba odvod pa mogu stajati bilo gde. Važno je samo da temperatura bude iznad nule u prostoriji gde je smestiš.

U Tehnomedia prodavnicama i online shop-u izaberi model za sebe i to neki od renomiranih brendova kao što su Bosch, Candy, Gorenje, Miele, Beko, Samsung, Whirlpool, Vox i mnogi drugi. Istraži posebnu ponudu za tebe po akcijskim cenama, kao I način plaćanja I budi bez brige. Sigurni smo da ćeš pronaći pravi model za sebe.

I što je najvažnije- ne moraš platiti sve odjednom. Možeš da podeliš na 24 meseca i to bez kamate. Bez obzira na potrebe, odaberi model koji ti najviše odgovara i uživaj u praktičnosti. Budi korak ispred vremena.

Filteri proizvoda