• 0 Proizvoda 0,00
    Nemate artikala u korpi

AUTO MULTIMEDIJA

Saznaj više

Danas je igranje video igara, gledanje filmova ili slušanje muzike visokog kvaliteta sastavni deo mnogih porodičnih automobila. Mogu biti instalirani na razne načine i mogu sadržati razne audio i video komponente kao što su risiveri, DVD plejeri, ekrani a sve zavisi od toga kakav sadržaj želite. Auto radio je postao neizostavni deo svakog automobila, neophodan za sva kraća i duža putovanja. Na vama je samo da izaberete da li želite da vaš auto radio ima bluetooth, USB, CD i slušalice ili ne. Video oprema u autu postaje sve popularnija, a razlog je taj što u velikoj meri može učiniti putovanje zanimljivijim. Komponente video sistema su: glavna jedinica za video, monitori koji se spuštaju na dole, monitori koji se montiraju na naslon sedišta i prenosivi monitori. Svaki auto mora imati bar jedan izvor videa ili audia. To može biti plejer, radio, mobilni telefon ili bilo šta što sadrži veliki izbor multimedijalnih sadržaja za gledanje i slušanje. Najčešći izvori multimedija su: CD plejeri, DVD plejeri, MP3/WMA, media serveri, konzole za video igre, bežična televizija i mnogi drugi. Da bi sve to funkcionisalo, potrebno je dobro informisati se o tome koje komponente idu zajedno i na koji način upariti uređaje koji podržavaju jedni druge. Tehnomedia omogućava sigurnu kupovinu, kao i različite opcije u vezi sa plaćanjem. Naši zaposleni u call centru, kao i u maloprodajnim objektima nude odgovore na moguća pitanja. Kupovina je sigurna, isporuka brza.

Prikazano 1 do 3 od ukupno 3 (1 stranica)

Ušteda 1,451 RSD
KETTZ AR-K1530BT multimedia
AUTO MULTIMEDIJA

12.999,00
Pioneer AVH-Z2200BT
AUTO MULTIMEDIJA

59.999,00
PIONEER AVH-A240BT
AUTO MULTIMEDIJA

30.999,00

Prikazano 1 do 3 od ukupno 3 (1 stranica)

Auto multimedije postavljaju nove standarde u svetu vožnje

Multimedije za auto su sve popularnije u poslednje vreme jer čine vožnju komfornijom i zabavnijom, pa se sve više vozača opredeljuje za njihovu kupovinu. Ako tražiš kvalitetnu multimediju koja će oplemeniti tvoj auto i učiniti da duga i naporna putovanja budu interesantnija, na pravom si mestu.

U Tehnomedia ponudi pronađi univerzalne multimedije koje odgovaraju svim tipovima automobile Podržavaju android i iOS operativni sistem, bluetooth konekciju za povezivanje sa pametnim uređajima, kompatibilne sa Iphone i android telefonima, reprodukuju skoro sve video sadržaje kao i zvučne zapise tako da su idealan saputnik za duga putovanja, naročito za najmlađe. Uz veliki ekran doživećeš pravu kinematografsku atmosferu.

Jednostavno upravljanje svim funkcijama putem ekrana osetljivog na dodir, omogućava da ostaneš fokusiran na put i ne ugroziš bezbednost, a povezivanje sa telefonom putem bluetooth konekcije ti omogućava da odgovaraš na pozive i strimuješ muziku bežično.

Sa preciznim navigacionim sistemom koji obezbeđuje najbrže i najsigurnije rute nikad više nećeš zalutati.

Kupi već danas multimediju za auto u Tehnomediji i transformiši svaki put u nezaboravnu avanturu. Uvek akcijske cene, sigurna kupovina i brza dostava su garancija za dugoročni kvalitet.

Filteri proizvoda