• 0 Proizvoda 0,00
    Nemate artikala u korpi

Alati i baštenska oprema

Veliki izbor alata i baštenske opreme očekuje vas u Tehnomedia prodavnicama. Sve za uređenje prostora, bašte, vrta, balkona ili doma. Besplatna dostava.

Ukupan broj artikala: 1
Raspon cena: 2.299,00 - 2.299,00

Ukupan broj artikala: 102
Raspon cena: 1.599,00 - 313.899,00

Ukupan broj artikala: 99
Raspon cena: 1.399,00 - 94.199,00

Ukupan broj artikala: 20
Raspon cena: 3.199,00 - 38.399,00

Ukupan broj artikala: 9
Raspon cena: 599,00 - 7.499,00

Ukupan broj artikala: 5
Raspon cena: 1.899,00 - 14.399,00

Alat i baštenska oprema

U današnje vreme kada je potrebna neka hitna intervencija, doći do dobrog majstora je postao veliki izazov. Rešenje za to je da se opremiš najboljim alatom i budeš sam svoj majstor. Bez obzira da li treba da popraviš ili kreiraš nešto novo, Tehnomedia alati i baštenska oprema će ti omogućiti da radiš sa samopouzdanjem i uživanjem. Imati široku kolekciju alata kod kuće znači da si uvek spreman za sve izazove.

Unapredi svoj rad i kreativnost uz alat i baštensku opremu iz Tehnomedia ponude

Električni alat kao što su bušilice, odvijači, brusilice, ubodne testere, su tvoj pouzdani partner za brze i efikasne radove. Bez napora se uhvati u koštac sa bušenjem, sečenjem, brušenjem i još mnogo toga. Uz napredne karakteristike i jednostavno rukovanje, sa ovim alatom ćeš postići profesionalne rezultate.

Za "uradi sam" entuzijaste, akumulatorski alati znače da se posao može obaviti na svakom mestu bez traženja utičnice. Ovi mali pomoćnici kombinuju snagu i praktičnost. Bez muke prelaze sa jednog zadatka na drugi uz bateriju koja omogućava neprekidno rukovanje. Savršeni su za rad u pokretu ili tamo gde struja nije dostupna.

Baštenski alat je pravi izbor za negu biljaka i okoline. Snažni trimeri, kosačice i prskalice čine baštovanstvo lako i zabavno. Za savršenu i urednu baštu izaberi neki od baštenskih alata iz naše široke ponude uz koje ćeš dovesti svoje dvorište do savršenstva i zadiviti komšiluk. Pobrini se za svoj vrt uz visokokvalitetan alat koji će ti omogućiti da uživaš u plodovima svog truda.

Kad si već tu istraži i naš asortiman ručnog alata koji je nezamenljiv deo svake radionice ili domaćinstva. Ključevi, čekići, testere i još mnogo toga su tu da pomognu u svakodnevnim zadacima.

Poseti Tehnomedia web shop ili neku od prodavnica širom zemlje i pronađi sve što ti treba da stvoriš svoj kutak perfekcije. Sa uvek niskim cenama, bez skrivenih troškova i pouzdanom dostavom na kućnu adresu, mi smo idealan partner za ostvarenje tvojih projekata i kreativnih zamisli.