Tehnomedia

Singer jonizatori


Uživajte u čistom vazduhu unutar svog doma ili poslovnog prostora uz Singer jonizatore. Iskoristite promotivni period od 10 - 24.11.2022. i uštedite prilikom kupovine.

Zašto baš Singer prečišćivač vazduha IAC 2000 PRO?

- Zato što prečišćava vazduh u prostorijama do čak 80 m²

- Zato što koristi trajni filter i plasma breeze tehnologiju

- Zato što dolazi sa modernim daljinskim upravljačem

- Zato što poseduje pregledan kontrolni panel

Uz Singer prečišćivač uživaćete uvek u svežem vazduhu

Singer prečišćivač vazduha koristi naprednu plasma breeze tehnologiju i UV germicidnu lampu. Uz pomoć negativnih jona i aktivnog kiseonika neutrališe duvanski dim, neprijatne mirise, polen, viruse i oplemenjuje vazduh u zatvorenom prostoru.

Možete ga koristiti svakodnevno bez obzira gde se nalazite. Ponesite ga sa sobom na posao, a kada radno vreme istekne vratite ga kući. Na taj način bićete maksimalno koncentrisani dok radite i puni energije kada radnom danu dođe kraj.

Ovaj sjajni Singer prečišćivač IAC 2000 PRO nalazi svoju upotrebu i u dečjem kutku jer poboljšava vazduh u kome deca borave. Zahvaljujući njemu bićete bezbrižni dok se vaši mališani zabavljaju, uče ili spavaju.

Elegantni dizajn Singer prečišćivača vazduha

Singer prečišćivač poseduje dugačak filter za skupljanje prašine i nezavisni ventilator koji omogućava brzu cirkulaciju vazduha u zatvorenom prostoru.

Glavne prednosti ovog sjajnog prečišćivača su niska potrošnja i trajni filter koji je dovoljno samo povremeno očistiti. Vrlo se lako čisti, dovoljno je samo da ga izvučete iz donjeg dela jonizatora i nakon njegovog čišćenja vratite u svoje ležište.

Unutar visokog kućišta nalazi se i UV lampa koja u toku noći emituje ljubičasto-plavu svetlost koja će posebno oduševiti najmlađe ukućane.

Jednostavno i lako upravljanje Singer prečišćivačem

Na samom vrhu Singer prečišćivača nalazi se kontrolna tabla sa ručnim komandama putem koje možete menjati režime rada. Pored kontrolih tastera nalazi se i dugme za uključivanje.

U zavisnosti od veličine prostorije u kojoj boravite i nivoa zagušljivosti vazduha, putem kontrolne ploče možete odabrati tri intenziteta rada – visoki, srednji i niski.

Zahvaljujući specijalnom daljinskom upravljaču ne morate čak ni ustajati kako biste pokrenuli vaš novi prečišćivač vazduha. Daljinski je ergonomski dizajniran, poseduje meke tastere koji se lako koriste.

Sortiranje:

Prikazano 1 do 2 od ukupno 2 (1 stranica)

Prikazano 1 do 2 od ukupno 2 (1 stranica)×